avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Eroare in Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Eroare in Revisal

Buna ziua !
Am operat gresit in revisal data angajarii unui salariat - si anume : in loc de 07.08. am pus 08.07. Am si transmis revisalul in 06.08 .... Cum credeti ca se poate remedia ?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: carmen.balan1967@yahoo.com , utilizator 12:18, 4 Septembrie 2014
HG 500/2011 prevede la art.4 alin.3 ca : Orice corectie a erorilor survenite in completarea registrului se face la data la care angajatorul a luat cunostinta de acestea.

Prin urmare, faceti o corectie la data de incepere a activitatii,dupa care transmiteti fisierul generat la ITM.
Am rezolvat. Va multumesc inca o data.Efectiv ma blocasem.... deja vedeam amenda pe care trebuia s o platesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal lulusca lulusca Salariatii care au Contract de munca din anul 1994 si 2007 cum trebuie sa apara in revisal 2011 la rubrica data contract (anterior inceperii activitatii) ... (vezi toată discuția)
Acelasi nr. de contract la doi salariati in registrul "revisal" ContSters230435 ContSters230435 Buna ziua, Am descoperit o inregistrare eronata in Revisal, in sensul ca doi angajati au acelasi numar de contract individual de munca, Nr.5 (la date ... (vezi toată discuția)
Corectie revisal gabrieladina gabrieladina In situatia unui angajat cu timp partial, timpul de munca a fost initial de 2 ore/saptamana, dupa 2 luni prin act aditional timpul de munca a fost modificat la ... (vezi toată discuția)