avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... infiintare pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

infiintare pfa

Daca doresc sa-mi deschid un pfa care va avea ca domeniu de activitate constructiile civile, este necesar ca eu sa detin o diploma in domeniul constructiilor, sau care sunt mai exact conditiile in ceea ce priveste calificarea profesionala la infiintarea pfa?
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 19:18, 20 Noiembrie 2011
da, la pfa, e de preferat sa ai o diploma in acel domeniu in care activezi... daca va faceti o I.I. numai este nevoie
OUG nr. 44/2008, in anexa, prevede ca pentru infiintarea intreprinderea individuala, trebuie sa prezentam: Fotocopii certificate olograf de pe documentele care atestă pregătirea profesională, dacă aceasta este cerută, potrivit unor prevederi legale speciale; Fotocopii certificate olograf de pe documentele care atestă experienţa profesională, dacă este cazul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde ma adresez pentru infiintare pfa sau af? OleseaT OleseaT Buna ziua, Va rog sa ma ajutati: unde trebuie sa ma adresez pentru a-mi infiinta un PFA sau Asociatie familiala? (vezi toată discuția)
Infiintare pfa pentru service calculatoare AdrianM7 AdrianM7 Buna ziua, am 21 de ani, sunt student la zi si sunt angajat la norma de 6 ore/zi ca lucrator comercial intrun magazin de haine. As dori sa infiintez un PFA ce ... (vezi toată discuția)
Deschidere pfa- (frizerie) Secundanatura Secundanatura Buna ziua. Sunt interesat sa deschid o frizerie si as vrea sa stiu care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez. Am auzit ca cea mai potrivita forma este PFA, ... (vezi toată discuția)