avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general certificat fiscal societate online
Discuție deschisă în Contabilitate în general

certificat fiscal societate online

Buna ziua,
Vreau sa obtin un certificat fiscal societate online si nu stiu cum sa procedez
Am semnatura electronica, am intrat pe anaf dosar fiscal dar nu reusesc sa deschid
Cum trebuie sa procedez?
Cel mai recent răspuns: allutza , utilizator 18:23, 20 Noiembrie 2011
Certificatul fiscal il obtineti direct de la ei de la finante. Online puteti sa verificati doar situatia declaratiilor 112 si altele transmise cu semnatura electonica.
Ultima modificare: Duminică, 20 Noiembrie 2011
george-neagu, moderator
Varianta simpla imi este cunoscuta doresc sa incerc si varianta online despre care am citit tot pe acest site
Cei ce detin semnatura electronica pot obtine certificatul online dupa aia se prezinta la finante pentru verificare si stampilare
Rezultatul ar fi o zi pierduta in minus caci certificatul nu se elibereaza in aceeasi zi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. obtinere. etape. - atentie! din 1 iulie 2011 declaratia 112 se depune doar online! Valentin_buzau Valentin_buzau [b]Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. Obtinere. Etape. - Atentie! Din 1 iulie 2011 Declaratia 112 se depune doar ONLINE! ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari- necesitate semnatura electronica gabrielaghm gabrielaghm Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns. Am citit ca incepand cu 1 iulie 2011 este necesar ca pentru depunerea declaratiilor sa avem semnatura ... (vezi toată discuția)
Obligatiile fiscale ale asociatiilor de proprietari catre stat elga50 elga50 Cititi acest articol aparut in data de 13.07.2012 pe site-ul ... (vezi toată discuția)