avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... O mama care isi doreste copilul langa ea
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

O mama care isi doreste copilul langa ea

As dori sa stiu cum pot face sau ce actiune ar trebui introdusa pentru ca sa pot aduce copilul ce are varsta de 5 ani in Spania. Mentonez ca eu am plecat din luna septembrie in Spania, iar tatal copilul a spus ca va merge cu mine la notariat pentru procura, iar cand a trebuit sa mergem s-a razgandit, iar acum copilul este in Romania.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Anamaria Plevit , Avocat 16:16, 20 Noiembrie 2011
Nu aveti alta solutie decat sa faceti cerere de incredintare minor.. O faceti cu ajutorul unui avocat in instanta... Succes.
trebuie sa solicitati incredintarea minorului
Copilul nu poate parasi tara fara acordul tatalui.
Multumesc mult pentru raspuns, insa mai am o intrebare: cat dureaza procesul, se face ancheta sociala si la domiciliul meu din Spania prin comisie rogatorie si daca am vreo sansa de castig?
Va rog imi poate raspunde cineva?

Alte discuții în legătură

Am nevoie sa mi se faca ancheta sociala in spania.cui ma adresez? ContSters128050 ContSters128050 Sunt in proces pt custodia unui minor in varsta de 5 ani care,in prezent este in grija tatalui,in Romania.Am inceput procesul in urma cu aproape un an,timp in ... (vezi toată discuția)
Divort cetateni romani cu domiciliul in strainatate antoanetalaura antoanetalaura Buna ziua, ma intereseaza cum trebuie sa sune procura prin care reprezint in fata instantei pe reclamant intr-un proces de divort daca reclamantul si paratul ... (vezi toată discuția)
Custodie copil me4_vanesa me4_vanesa este normal ca ancheta sociala sa se faca la o alta adresa decat cea din cartea de identitate? deoarece in procesul pe care il am tatal minorei arestat fiind a ... (vezi toată discuția)