avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie copil

este normal ca ancheta sociala sa se faca la o alta adresa decat cea din cartea de identitate? deoarece in procesul pe care il am tatal minorei arestat fiind a solicitat ca ancheta sociala sa se faca in alta localitate, adresa apartinand surorii lui. el este domiciliat in bacau, in cartea de identitate. este legal?
Cel mai recent răspuns: aurelianx , utilizator 17:02, 24 Martie 2010
Probabil ca acolo si-a declarat resedinta. Este diferit de domiciliu, care este trecut in CI.Daca declara ca acolo va trai marea parte a timpului, la resedinta declarata, poate face aceasta diversiune.Mai ales ca sustine ca sora lui se va ocupa de copil. Nu este ilegal, dar slabe sanse sa obtina custodia, tinand cont de "palmares".
Ancheta sociala se face acolo unde se solicita (acolo unde va creste efectiv copilul), deci poate diferi de adresa din cartea de identitate...
Nu este ilegal.
Nu va impacientati, sansele ca minorul sa fie incredintat tatalui care este arestat sunt zero!
nu sustine ca sora lui va avea grija de copil, la procesul pe care l-a avut cand a fost condamnat(trafic de persoane), avea resedinta in bacau. am acest proces din septembrie am dus toate actele necesare, precum ca lucrez legal in strainatate acum el spune ca actele pe care le-am prezentat sunt false. in 4 ani cat are fetita 2jum a fost prin puscarii si in celelalt timp plecat in afara.de copil nu se va ocupa nimeni nici sora lui nici familia lui.pe fetita doar eu o cresc o intretin, la fiecare max 2 luni sunt in romania. drepturile ei unde sunt? consider ca totul e o bataie de joc si un copil e privat de fericire din cauza unui sistem de 2 bani, doar amanari si amanari
Incredintarea minorului catre alte persoane decat parintii se fac in cazuri deosebite de al dvs, extreme.
Nu ar fi rau ca pentru o perioada sa va ,,transferati" cu serviciul in Romania.
Exista totusi si posibilitatea de a va creste copilul in Spania daca aveti un loc de munca stabil (contract pe o perioada nedeterminata sau determinata mare), un venit care sa va asigure intretinerea, conditii de trai (locuinta) care sa asigure cresterea, dezvoltarea, educarea minorului. Aceasta situatie este mai complicata, ancheta sociala se va solicita la resedinta de acolo prin comisie rogatorie, in conditii stabilite de CE. Oricum, nu ati fi singura care reusiti asta!
Alegeti!
Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatie divort vinovat vinovat buna, ma numesc florin si am niste nelamuriri. Daca sotia inainteaza cererea de divort si eu nu sunt de gasit la adresa din buletin poate sa castige , fara ... (vezi toată discuția)
Proces de divort miron18 miron18 Buna seara, Sunt in proces de divort, a fost intentat de catre el, suntem amandoi stabiliti in strainatate (Italia), am fost prezenta la prima infatisare si ... (vezi toată discuția)
Custodie copil dragan oana dragan oana buna ziua!sunt o femeie de 34 de ani,casatorita si cu o fetita de 5 ani, aflata intr-o situatie trista.cu sotul nu ma mai inteleg deloc pentru ca nu ma mai ... (vezi toată discuția)