Daca nu folositi un exercitiu financiar diferit de cel calendaristic,nu puteti incheia bilant la 31.10.2011.
Sunteti sigura ca banca a cerut bilant la 31.10.2011?poate balanta la 31.10 si bilanturile precedente,daca firma nu este infiintata anul acesta.
Fireste ca se poate intocmi bilant pentru orice luna, pentru necesitati de informare ale utilizatorilor externi. Acel bilant va arata pozitia financiara a intreprinderii la momentul 31.10.2011. Banca cere ultima balanta transpusa intr-un bilant. De obicei, solicita doar formularele 10 si 20, caz in care nu veti valida formularul. Descarcati formatul de bilant la 31.12.2010 de pe mfinante.ro si lucrati pe acela, pentru ca altul nu aveti la dispozitie momentan.
Bilant 2010
grette46
Buna ziua ,
Am descarcat programul de bilant , dar nu imi preia soldurile conturilor din 2010 in formularul 10 si 20 .Stie cineva de ce ?
Multumesc. (vezi toată discuția)
Bilant on line
George Moraru
Am inteles ca se pot depune bilanturi on-line cu semnatura digitala. Dar notele si alte declaratii se depun in format zip nu mai mare de 10 MB. A aflat cineva ... (vezi toată discuția)
Bilant
geanina85
buna ziua!
ce rau e sa fii incepator:((, imi poate spune cineva cum se intocmeste un bilant pt. anul 2009 si pana cand se dpune?:stunned: (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.