avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general BILANT 2010
Discuție deschisă în Contabilitate în general

BILANT 2010

Buna ziua ,
Am descarcat programul de bilant , dar nu imi preia soldurile conturilor din 2010 in formularul 10 si 20 .Stie cineva de ce ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: vidiva , utilizator 14:52, 17 Februarie 2011
Eu am incercat acum, afland de la dvs ca a aparut prg.pentru bilantul de la 31.12.2010 si vad ca soldurile precedente s-au preluat fara probleme. Probabil ati gresit undeva la comenzi, selectare fisiere. Sper sa rezolvati, o zi buna !
Daca nu va suparati, de unde ati luat progr. de bilant? Eu incerc sa lucrez pe cel descarcat de pe site-ul anaf si nu imi valideaza formularul 10. In dreptul casutei cu numele administratorului este un semnul intrebarii-deschid fereastra si-mi scrie o serie de erori...cred ca sunt erori de program. Ce ziceti? Am mai gasit nu stiu pe unde niste comentarii referitoare la acest program...adica ar fi grestit si trebuie corectat. Sunt nedumerita...:(
VALIDARE SE FACE LA SF. FORMULARULUI 40 cind terminati de introdus toate datele si scrieti si numele la Administrator si cine a intocmit..
-apoi apare lista cu erori daca sunt..:D
deblocati ,corectati ,dati iar validare la sf.F40 ..
succes!!
:love2:Multam frumos! Ma apuc de treaba!
Ultima modificare: Joi, 17 Februarie 2011
aura.radulescu, utilizator
buna ziua,
la bilant se depun:
-declaratie de conformitate
-note explicative,
-balanta
-copie CUI
-proces-verbalAGA
-raportul administratorului
-imputernicire ....catre DGFP, catre AFP ?
-propunere distribuire profit ? cum s-a cerut anul trecut la ORC?cerere de depunere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profit nerepartizat bilant ong 31.12.2011 Iulia_A_68 Iulia_A_68 Buna ziua!Incerc sa finalizez intocmirea unui bilant ong,forma prescurtata..La data de 31.12.2010 s-a inregistrat profit din activitati fara scop ... (vezi toată discuția)
Bilant in timpul anului gablivia gablivia se poate intocmi bilant la luna octombrie 2011 la o firma care cere credit la o banca si in ce formular lucram? (vezi toată discuția)
Anexe nescanate bilant 31.12.2011 karmem karmem buna ziua, am fost constransa (pt dividende)sa depun bilantul mult mai devreme-la mijlocul lunii martie-nefiind indeajuns de documentata, scaner nu am ... (vezi toată discuția)