avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general anexe nescanate bilant 31.12.2011
Discuție deschisă în Contabilitate în general

anexe nescanate bilant 31.12.2011

buna ziua, am fost constransa (pt dividende)sa depun bilantul mult mai devreme-la mijlocul lunii martie-nefiind indeajuns de documentata, scaner nu am avut....am trimis anexele nestampilate, adica nescanate, completate corect direct din calculator, nu am atasat nici balanta....am transmis formularul, am primit recipisa, validarea, cum ca totul ar fi corect, credeti ca ulterior ne va sesiza cineva?exista vreo amneda pt faptul ca anexele nu sunt scante, stampilate?
Cel mai recent răspuns: karmem , utilizator 13:28, 29 Mai 2012
eu zic sa mai trimiteti o data cu anexele semnate si stampilate.
poate zic o prostie , dar de validat se valideaza de cate ori trimiti daca e bine bilantul.
da, am incercat, dar imi spune ca sitauatia s1001 pt cui ......este depusa si validata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corectie bilantul depus eronat. 629 629 Buna ziua, La intocmirea bilantului la 30.06.2014 cand am preluat datele din bilantul la 31.12.2013 pentru F10 am sesizat ca am neconcordante in intocmirea ... (vezi toată discuția)
Bilant 31.12.2011 BICOS BICOS Concret de ce anume trebuie sa fie insotit bilantul? ca sa folosesti semnatura electronica , cine trebuie sa o detina, contabilul sau societatea care depune ... (vezi toată discuția)
Acte solicitate de banca pentru credit persoana fizica cameliaborangic cameliaborangic Buna ziua, Unul dintre salaritii firmei la care lucrez, vrea sa faca un credit la UNI CREDIT TIRIAC BANK. A venit cu formularul tipizat de la banca, pe care ... (vezi toată discuția)