buna ziua, am fost constransa (pt dividende)sa depun bilantul mult mai devreme-la mijlocul lunii martie-nefiind indeajuns de documentata, scaner nu am avut....am trimis anexele nestampilate, adica nescanate, completate corect direct din calculator, nu am atasat nici balanta....am transmis formularul, am primit recipisa, validarea, cum ca totul ar fi corect, credeti ca ulterior ne va sesiza cineva?exista vreo amneda pt faptul ca anexele nu sunt scante, stampilate?
eu zic sa mai trimiteti o data cu anexele semnate si stampilate.
poate zic o prostie , dar de validat se valideaza de cate ori trimiti daca e bine bilantul.
Bilant 31.12.2011
BICOS
Concret de ce anume trebuie sa fie insotit bilantul?
ca sa folosesti semnatura electronica , cine trebuie sa o detina, contabilul sau societatea care depune ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.