Buna ziua
Am preluat o firma care avea imobilizari corporale (masini,laptopuri etc) si nu stiu daca in prg. de contabilitate Saga C cheltuielile cu imobilizarile trebuie sa le trec eu in articole contabile sau pur si simplu dupa ce dau inchidere luna mi le aduce programul automat ?
Pai dati o inchidere de luna, si vedeti daca vi le duce sau nu. Daca nu inregistreaza corect, devalidati inchiderile si verificati de ce nu inregistreaza corect. Eu tin minte ca SagaC inregistreaza automat amortizarea imobilizarilor corporale in momentul cand validati inchiderea de luna.
Buna ziua! Am o problema asemanatoare. Am saga c si am preluat o firma din iulie insa nu am baza de date de la cel care a tinut contabilitatea inaintea mea. am introdus soldurile initiale si m-am apucat de lucru asa. Am cateva imobilizari (masina, tv, mobilier) pe care le-am inregistrat in registrul de imobilizari, insa cand dau inchidere de luna, in balanta la conturile de amortizari imi apare 0. Ma puteti ajuta, va rog? Va multumesc mult!