avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... as dori sa iau in plasament o fetita de 12 ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

as dori sa iau in plasament o fetita de 12 ani

sotul meu,are o nepoata de pe sora,care e in grija mamei lui,dar fata este din plasament,oare e posibil ca sa o luam in grija noastra,si sub tutela noastra?mentionez ca,mama sotului(care are grija de fetita)ar fi de acord ca fetita sa fie la noi,si nu in ultimu rand as mai vrea sa mai intreb dak eu sunt in ultimu an la asistenta sociala,si as vrea sa luam fetita,as fi considerata ca asistent maternal sau nu?si in afara de asta,as mai dori sa specific ca nu avem locuinta noastra,suntem chiriasi,sotu lucreaza,oare in asa caz,near accepta dosaru astea de la plasament?
Cel mai recent răspuns: vera24 , utilizator 16:16, 22 Noiembrie 2011
chiar dak nu ar fi posibel cu adoptia,macar cu plasamentu...oare e posbiel?si ce tr sa fac ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plasament familial vera24 vera24 buna ziua!sotu meu are nepoate de la sora lui(care e decazuta din drepturi parintesti),fetele is luate in grija mamei sotului meu.aceasta are casa,si nu are ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am o soră mai mica în vârstă de 7 ani a fost luat ... Deea200* Deea200* Bună ziua am o soră mai mica în vârstă de 7 ani a fost luat în grija unui asistent maternal părinți au fost chemați în instanță dar nu au vrut sa ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor anacami2 anacami2 O nepoata de sora mi-a lasat in grija fetita de 5ani si a plecat in italia cu sotul si cu copilul pe care il are cu acesta.Fetita este a altui barbat , un turc ... (vezi toată discuția)