avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ce ar putea sa faca,un tanar absolvent de facultate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ce ar putea sa faca,un tanar absolvent de facultate

sunt ultimu an de facultate,si as vrea sa imi fac o proprie firma,sau ceva,in care sa imi fiu singur director,ca sa nu imi dirijeze nimeni programu,si asa mai departe,ca tanar interprizator,statul ma poate ajuta in vre-un fel?
Cel mai recent răspuns: vera24 , utilizator 15:30, 25 Noiembrie 2011
Parerea mea este ca nu e deloc mai usor cand ai propria firma, din contra raspunderea este mai mare decat o are un angajat.
Dar nu vreau sa te descurajez, iti recomand anul viitor sa te inscrii in programul tinerilor interprinzatori SRL- debutant.

ATENTIE, e vb de un concurs intre mai multi participanti ce consta intr-un plan de afaceri bine intocmit si cu sanse ca sa fie o afacere viabila.

Cauta din timp pe internet detalii ca sa fii pergatita si sa obtii finantarea din partea lor.
Bafta.
da,am sa fac asa,am sa ma informez,ma gandeam sa fac cv,pentru ca eu fac 2 facultati,adik dreptu si astent social,si sora mea tot dreptu a terminat,si ne gadeam sa deschidem cv,ori un birou de consultanta jur.ori un local select intrun sat,sau cv pentru batrani sau pers cu handicap.ca pe langa drept mai termin si asistenta sociala,stiu ca necesita toate astea timp investitie,dar stii cum e?fara sa risti,nu ai de unde sa stii dak a fost bine,sau dak a fost rau.multumesc
Exista de ambele parti avantaje si dezavantaje, ptr birou de consultanta investitia initiala este mica (poate o chirie, birotica nu prea multa, etc) dar dezavantaj lipsa de experienta pe partea de consultanta si sa te gandesti cui vrei sa te adresezi catre persoane fizice sau firme si at ar fi recomandat cooptarea unui avocat sau diferite colaborari ca sa poti oferi o diversitate a serviciilor.
Cu batrani e destul de greu, 24 din 24 esti in alerta ( stiu pe cineva care are o astfel de afacere), iar ptr local ai nevoie de o investitie destul de maricica si probabil o amortizezi in 3 ani depinde de costurile globale si cele variabile plus investitia.

Dar daca termini asistenta sociala si ar fi f k ptr voi este un tip de busniess destul de nou la noi in tara si ar fii foarte potrivit ptr voi este UNITATE PROTEJATA (cauta pe google si te vei lamuri)

Daca ai intrebari legate de UNITATE PROTEJATA, lasa-mi msj.

Bafta Vera.
mercik mercik,chiar mai ajutat un pik,,,,,,,,,,,,,
acuma,m-am uitat eu pe net,si avazut cate ceva despre ce mi-ai zis,chiar ar fi o ideie minunata,oare ce as putea sa fac in domeniul respectiv,sau cine mar ajuta,sa ma indrume?

Alte discuții în legătură

Birou consultanta+papetarie ?? florin89 florin89 Buna seara, revin si eu cu cateva intrebari 1. O firma de consultanta cu sediul social acasa, doreste sa isi deschida un birou in alta parte (sa nu ... (vezi toată discuția)
Investitii - fonduri nerambursabile pentru tineri (infiintare cresa / gradinita) dezdemona_dezy dezdemona_dezy buna seara am si eu o intrebare referitor la creditul ptr tineri nerambursabil in primul rand as dori sa stiu ce trebuie sa fac am 23 ani vreau sa investesc ... (vezi toată discuția)
Srl sau intreprindere individuala anitsirc anitsirc Cu rusine recunosc ca nu stiam de existenta formei \"intreprindere individuala\". Nu imi este foarte clar termenul... intreprinderea individuala este undeva ... (vezi toată discuția)