avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general angajare sau colaborare contabil?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

angajare sau colaborare contabil?

eu doresc sa fac un contract de colaborare cu un contabil ptr un srl, acum nu stiu se poate sau trebuie angajat cu timp partial de 2 ore?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 22:47, 22 Noiembrie 2011
Daca stapanesti contabilitatea si esti la inceput (firma nu are activitate financiara mare) te poti descurca singura, daca nu angajata partial 2 ore (exact ce ai zis u).

Bafta.
Daca persoana respectiva este autorizata puteti incheia un contract de prestari servicii cu aceasta.
multumesc frumos la amandoi
Flavius1984 a scris:

Daca stapanesti contabilitatea si esti la inceput (firma nu are activitate financiara mare) te poti descurca singura, daca nu angajata partial 2 ore (exact ce ai zis u).

Bafta.

Flavius am inteles ca se face in partida dubla contab la un srl iar eu nu preastiu ce inseamna asta exact

si eu sustin incheierea unui contract de prestari servicii cu un expert contabil
succes

Alte discuții în legătură

Contabilitate ptr servicii de taxi octavian41 octavian41 cum se tine contabilitatea la un srl ptr servicii de taxi? (vezi toată discuția)
Infiintare pfa economist irina.tranoiu irina.tranoiu Buna ziua, Am terminat ASE-ul, facultatea de contabilitate, am experienta 9 ani ca si economist, nu sunt membru CECCAR si as dori sa-mi deschid un pfa cod ... (vezi toată discuția)
Care este cel mai utilizat program de contabilitate CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 optez ptr saga insa as dori sa stiu cu ce programe se mai lucreaza mai usoare ptr o firma care nu are gestiune, nu are un volum asa mare de facturi, ce imi ... (vezi toată discuția)