avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cine are un model contract munca model 2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cine are un model contract munca model 2011

va rog frumos dc aveti un model de contract de munca actualizat trimiteti-l si mie pe contact@traduceri-juridice.com

multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:14, 21 Noiembrie 2011
dvs aveti drept de semnatura?
Modelul de c.i.m. nu este actualizat din acel link ... gasiti in Sectiunea Documente Utile un astfel de c.i.m.
www.avocatnet.ro/content/con...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model contract individual de munca valabil 2011 utc utc Buna ziua, Va rog, ma puteti ajuta cu un model CIM valbil 2011 cu modificarile aduse prin noul cod al muncii!!! Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Contract individual de munca mihaela_maria mihaela_maria Ma poate lamuri si pe mine cineva care este modelul de contract individual de munca valabil azi, 03.08.2011? Va rog frumos... (vezi toată discuția)
Foaie suplim. carnet de munca carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua Am nevoie de foi suplim. pt. carnet de munca ; m-am uitat prin documente, dar nu am gasit. Daca se poate, va rog sa-mi trimiteti un model pe care ... (vezi toată discuția)