avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa inmatriculare

daca am cumparat au autoturism Dacia, produs in Romania am vreo sansa sa-mi recuperez taxa de poluare, atata timp cat nu ma pot prevala de art.90 al Tratatului UE, masina nefiind importata?
Cel mai recent răspuns: Marian Senchiu , Avocat 11:48, 27 Noiembrie 2011
Va recomand acest topic:

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces in derulare recuperare taxa de poluare pt o masina cumparata din elvetia, aceasta tara nefiind membra a ue! alex9691 alex9691 Redeschid acest topic care poate fi de interes ca orice problema juridical cu anumite particulartati, acestea fiind date de faptul ca masina pe care am ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare pentru autovehicole popa_ionel popa_ionel Buna ziua! Am cumparat un autoturism DACIA LOGAN F2 AMBIANCE 1,4, conform facturii nr._________ , din data de 22-07-2010. Pentru a inmatricula acest ... (vezi toată discuția)
Taxa auto de prima inmatriculare,este legal perceputa sau nu ? GEO GEO GEO GEO GEO GEO buna ziua, taxa auto de prima inmatriculare are temei legal sau nu? cunosc un avocat care se ocupa printre altele cu actiuni in instanta ,pentru clienti ... (vezi toată discuția)