avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cumul functii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cumul functii

sunt secretar sef la o scoala care a fost centru bugetar. din inertie si pentru ca nu are cine face, lucrez tot ca secretar, cu 1/2 norma si la o gradinita cu program prelungit - 22 - angajati, cu contract de munca cu norma partiala. gradinita a apartinut de centrul bugetar, iar din septembrie are personalitate juridica si a cerut aprobare pentru post, dar nu o are inca, insa lucrarile de salarizare si personal eu le-am facut. ma intereseaza ce sporuri mi se cuvin ( am spor de stabilitate si spor de vechime) la aceasta norma cumulata.
Ultima modificare: Luni, 21 Noiembrie 2011
emiliamarin, utilizator

Alte discuții în legătură

Salarizare personal auxiliar in invatamint leon42 leon42 conform Lg285/2010 ,sotia mea a primit sporul de vechime in salarul de baza din 2011 si pina acum.Odata cu cresterea salariului minim ea nu mai beneficiaza ... (vezi toată discuția)
O nelamurire cu privire la stabilirea unui salariu fara sporuri cipair cipair Va salut ; am o nelamurire cu privire la calcularea unui salar ( in regim de plata cu ora ) din invatamant ; lucrez in scoala X cu o norma de 8 ore si nu imi ... (vezi toată discuția)
Incadrarea cu salariul minim remuss remuss Buna ziua.Am un verisor care lucreaza la o scoala,muncitor si nu are nici salariul minim pe economie.Cum se poate ca secretarul de la scoala sa spuna ca la un ... (vezi toată discuția)