avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... O nelamurire cu privire la stabilirea unui salariu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

O nelamurire cu privire la stabilirea unui salariu fara sporuri

Va salut ; am o nelamurire cu privire la calcularea unui salar ( in regim de plata cu ora ) din invatamant ; lucrez in scoala X cu o norma de 8 ore si nu imi sunt luate in calcul sporurile de zona izolata ( care este reala ) , spor de vechime ( am peste 15 ani de vechime in munca , dar 3 ani in invatamant ) , spor de simultan .
Secretara sustine ca nu vrea programul sa primeasca aceste date pe motiv ca e plata cu ora si nu se iau in seama .
Nu mi se pare corect sa am dreptul la aceste sporuri si sa nu le primesc pe motiv ca nu vrea .... " sistemul " .X-(
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: cipair , utilizator 19:08, 27 Octombrie 2013
Din Legea nr.63/2011, Anexa 5:
Art. 10
(1) Personalul didactic şi personalul didactic asociat, inclusiv cadrele didactice pensionate pentru limită de vârstă, care funcţionează pe posturi didactice în sistem de plată cu ora sunt salarizate pentru activitatea depusă în funcţie de condiţiile pe care le îndeplinesc la încadrare. La calculul drepturilor salariale se vor avea în vedere: norma didactică de predare, salariul de încadrare prevăzut în anexele nr. 1 şi 2 la lege, indemnizaţia de învăţământ special, gradaţia de merit, sporul pentru titlul ştiinţific de doctor de care a beneficiat până la data de 31 decembrie 2009 şi indemnizaţia pentru localităţi izolate.
...
Va multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profesor pensionar incadrat la plata cu ora Maria1709 Maria1709 Un profesor pensionar la limită de vârstă, gradul I, încadrat la plata cu ora, gimnaziu, în anul şcolar 2011-2012 are dreptul la concediu de odihnă şi ... (vezi toată discuția)
Plata cu ora la invatatori ana500 ana500 Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine intro problema. Lucrez in invatamant si am un cadru didactic ( un invatator) care are peste 25 de ani vechime si gradul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt profesor gradul i, vechime 12 ani in invatamant, ... katushka katushka Bună ziua, sunt profesor gradul I, vechime 12 ani in invatamant, vechime în muncă 25 ani, cu gradatie de merit și dirigenție. Ce salariu de bază ar ... (vezi toată discuția)