avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... buna ziua
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

buna ziua

Va multumesc anticipat ,un familiar este arestat de 1 an de zile se afla la a 6-a instanta pe fond.Reclamanti initiali nu s-au prezentat deloc.Instanta de fiecare data le da amenda si mandat de aducere .....si bine inteles aminare, asta se intimpla de vreo 6 luni de zile timp in care inculpatul sta la puscarie.Intrebarea mea defapt care este procedura cite aminari se pot da pt aceasta problema(nu m-ai vin pagubiti si nici nu-i gaseste nimeni la domiciliu) s-au cit se poate lungi situatia asta deja e la a6-a instanta pe fond 1 an arestat si cind se citesc reclamanti se spune : persoana x prezent reprezentat de avocat din oficiu....dar defapt nu sunt in sala .....deci nu inteleg ajutati-ma va rog frumos.:((
Ultima modificare: Luni, 21 Noiembrie 2011
ladilizuca, utilizator
Cel mai recent răspuns: ladilizuca , utilizator 16:30, 21 Noiembrie 2011
m-ai scurt cite aminari se pot da maxim pt neprezentarea reclamantilor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestare preventiva pentru sustragere de la urmarirea penala.cerere de amanare pentru angajare aparator CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Intrebarea vizeaza situatia in care inculpatul este liber ( nu este retinut) si este citat pentru a se judeca propunerea de arestare preventiva formulata de ... (vezi toată discuția)
Cerere amanare data chemarii in instanta nklara nklara Buna ziua, ma adresez cuiva din domeniul juridic, cu rugamintea sa ma indrume in formularea unei cereri catre Judecatorie, prin care sa solicit amanarea datei ... (vezi toată discuția)
Am achitat suma de cheltuieli de judecata pentru ... vince kovacs vince kovacs Am o itrebare, am achitat suma de cheltuieli de judecata pentru un proces de succesiune simpla si clara inca din martie , in ianuarie anul curent am depus ... (vezi toată discuția)