avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii plata concediilor medicale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

plata concediilor medicale

Lucrez in invatamant si ma aflu in concediu medical dupa care urmeaza sa intru in concediu prenatal si as dori sa imi spuneti daca beneficiez de tichetele cadou ce se acorda profesorilor,pe perioada acestor concedii.
Cel mai recent răspuns: alisil , utilizator 14:00, 4 Octombrie 2008
In situatia in care va aflati contractul de munca este suspendat in privinta principalelor sale efecte, prestarea muncii si plata salariului. Ori tichetele cadou ca si tichetele de masa se acorda salariatilor care presteaza efectiv activitate si nu au contractul de munca suspendat de drept sau la cerere.
Va multumesc mult pt lamurire.Banuiam ca asa este,dar nu eram sigura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete cadou in cm ContSters305618 ContSters305618 Un angajat in concediu medical are dreptul la tichete cadou? (vezi toată discuția)
Tichete cadou alisil alisil Va rog sa imi spuneti daca beneficiez de tichete cadou pe perioada concediului de sarcina si lauzie.Lucrez in invatamant si trebuia sa primesc un rand de ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna 17091984 17091984 Buna ziua, Urmeaza sa intru in concediu prenatal la 20.04.2011. Practic la sfarsitul lunii august voi termina cele 126 zile, iar contractul meu a fi ... (vezi toată discuția)