avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale am nevoie de un CAEN pentru...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

am nevoie de un CAEN pentru...

Va rog mult sa ma ajutati:
-o societate aduce din China niste masini de mabalat si paletat-pentru industrie si vrea sa le revanda aici.Nu stiu la ce CAEN s-ar incadra.
Eu as inclina spre 4614 Intermedieri in comertul cu masini, echipamnte industriale, nave si avioane.
Are cineva o alta idee?
Cel mai recent răspuns: anitsirc , utilizator 21:56, 25 Noiembrie 2011
4614 Intermedieri in comertul cu masini, echipamente industriale, nave si avioane
4662 Comert cu ridicata al masinilor-unelte

Am studiat si concurenta ta, are urmatorul caen:
4669 Comert cu ridicata al altor masini si echipamente

Eu cred ca astea s-ar potrivi cel mai bine.

Verifica concurenta pe siteul mfinante punct ro, in coloana din dreapta gasesti butonul pe care scrie "Informaţii fiscale şi bilanţuri "

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen activitate principala comert si intermedire masini, utilaje si echipamente in industria alimentara LuminitaT LuminitaT Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie, si anume, care este codul CAEN pentru autorizarea activitatii de comercializare si intermediere a masinilor, ... (vezi toată discuția)
Intermedieri sau consultanta ministru_ ministru_ Buna seara! Imi poate spune cineva daca intermedierile sunt considerate operatii de consultanta si management conform Codului Fiscal sau nu? Daca da imi poate ... (vezi toată discuția)
Cod caen cofetarie Viforas Viforas Buna ziua, Imi puteti spune ce cod CAEN este necesar pentru deschiderea unei afaceri de vanzare a ustensilelor de cofetarie, gastro, atat online cat si prin ... (vezi toată discuția)