avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor vechime in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor vechime in munca

Buna ziua,
Stiu ca acest subiect a mai fost deschis si inainte, insa as dori sa stiu daca angajatorul este obligat sa il acorde avand in vedere ca firma la care lucrez se raporta la CCMUN, neexistand un alt contract colectiv de munca.
Practic, odata cu denuntarea CCMUN, in cadrul firmei nu mai exista contract colectiv de munca. Asadar, toate prevederile luate in calcul vor fi doar cele din contractul individual de munca si respectiv cele rezultate din legea actuala?
Deci nu pot sa sper ca voi primi spor de vechime?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:31, 21 Noiembrie 2011
Intr-adevar, in prezent nu mai exista CCMN . Asadar, sporurile la salariu se acorda numai daca sunt prevazute in ccm aplicabil angajatorului, in c.i.m. sau in reg.intern al angajatorului ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul indemnizatiei de concediu samir69 samir69 In CCM colectiv avem cuprins la capitolul salarizare urmatorul articol;Salariul cuprinde -salariul de baza ,sporuri(Spor de ore de noapte,spor de sambata ... (vezi toată discuția)
Spor vechime coromadaniel coromadaniel Buna ziua, Revin cu un alt subiect tot din compania mea si anume sporul de vechime. In momentul de fata in cazul meu am dreptul la un spor de vechime de ... (vezi toată discuția)
Hypermarketurile obligati sa acorde spor de vechime in cimpul muncii ??? farcasedith farcasedith Lucrez de 3 ani la un hypermarket.Interesant e ca m-au angajat in noembrie 2005 dar pe fisa de salar apare data angajarii 1.1.2006.Nu am primit niciodsata spor ... (vezi toată discuția)