avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

copii

Buna ziua
Sunt divortata si mama a doi copii minori in varsta de 4 si 5ani.In urma cu 4 luni am venit in Anglia la.munca pentru a-mi putea creste copiii.Copiii sunt cu parintii mei in Romania.Ceea ce intentionez eu este sa imi aduc copiii aici pentru a locui cu mine si pentru a le face un viitor mai bun dandu-i la scoala.As vrea sa stiu daca o sa am nevoie de permisiunea tatalui pentru a-i scoate din tara.Mentionez ca el a renultat la custodia copiilor si custidia e a mea.Am decizie sefinitiva si irevocabila precum ca tatal este alcoolic si nu este in stare sa aiba grija de copii...el neplatind nici o pensie alumentara pentru ei..desi era obligat sa o plateasca..va rog sa-mi dati un sfat bun ca sa pot sa fac ceva bun pentru viitorul lor...multumesc din suflet
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:39, 21 Noiembrie 2011
Pentru a iesi cu cei mici din tara, nu aveti nevoie de acordul tatalui. E suficienta hotararea de incredintare. Tot in baza ei, le faceti si pasapoarte copiilor. Interesati-va acolo ce acte va sunt necesare pt a inscrie copii la scoala, pt a obtine alocatie etc
Ultima modificare: Luni, 21 Noiembrie 2011
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu copii brigi brigi EU AM CASTIGAT CUSTODIA COPIILOR LA DIVORT SI EU IMPREUNA CU COPII LOCUIM IN ITALIA.ANUL VIITOR EXPIRA PASAPOARTELE COPIILOR.CA SA LE REANNOIESC PASAPOARTELE ... (vezi toată discuția)
Acord parinte pentru pasapoarte minori vip2you17 vip2you17 vreau sa plec in spania am doi copii de 9 si 5 ani fostul sot nu vrea sa-mi dea procura sa pot iesi din tara pt ca nu vrea el ce trebe sa fac copiii sint sub ... (vezi toată discuția)
Buna ziua trandafirialbastru trandafirialbastru ma numesc Florentina.as dori daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns la o intrebare.Imi pot lua copilul din tara fara procura tatalui???Mentionez ca inca nu ... (vezi toată discuția)