Buna ziua
Sunt divortata si mama a doi copii minori in varsta de 4 si 5ani.In urma cu 4 luni am venit in Anglia la.munca pentru a-mi putea creste copiii.Copiii sunt cu parintii mei in Romania.Ceea ce intentionez eu este sa imi aduc copiii aici pentru a locui cu mine si pentru a le face un viitor mai bun dandu-i la scoala.As vrea sa stiu daca o sa am nevoie de permisiunea tatalui pentru a-i scoate din tara.Mentionez ca el a renultat la custodia copiilor si custidia e a mea.Am decizie sefinitiva si irevocabila precum ca tatal este alcoolic si nu este in stare sa aiba grija de copii...el neplatind nici o pensie alumentara pentru ei..desi era obligat sa o plateasca..va rog sa-mi dati un sfat bun ca sa pot sa fac ceva bun pentru viitorul lor...multumesc din suflet
Pentru a iesi cu cei mici din tara, nu aveti nevoie de acordul tatalui. E suficienta hotararea de incredintare. Tot in baza ei, le faceti si pasapoarte copiilor. Interesati-va acolo ce acte va sunt necesare pt a inscrie copii la scoala, pt a obtine alocatie etc
Buna ziua
trandafirialbastru
ma numesc Florentina.as dori daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns la o intrebare.Imi pot lua copilul din tara fara procura tatalui???Mentionez ca inca nu ... (vezi toată discuția)