avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare analist programator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare analist programator

buna seara. as dori sa stiu daca la angajarea intr-o institutie bugetara pe postul de analist programator gr. IV-IA, trebuie sa se tina seama de vechimea in munca. se incepe cu incadrarea pe gr. IV sau se poate angaja direct pe gr. IA?daca se tine seama de vechime *in specialitate* ,care e baza legala?multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:03, 3 Octombrie 2008
Angajarea, definitivarea pe post şi promovarea în grade şi trepte profesionale a personalului se efectuează conform
reglementărilor în vigoare referitoare la instituţiile bugetare.
Incadrarea se face cu luarea in consideratie a vechimii necesare pentru ocuparea gradului respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare validunca validunca Buna ziua un angajat cere promovarea in functie,la analiza dosarului s-a constatat urmatoarele: - este angajata pe post de analist programator ... (vezi toată discuția)
Incadrare dupa promovare IDANUT IDANUT Daca promovez anul acesta din inspector principal in inspector superior, as dori sa stiu cum o sa fiu incadrat tinind cont ca am o vechime de 25 de ani in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.În luna noiembrie 2018 am susținut un concurs de ... MireaM MireaM Buna ziua.În luna noiembrie 2018 am susținut un concurs de angajare într-o instituție bugetară pentru un post de muncitor calificat III, în urma căruia ... (vezi toată discuția)