avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Am nevoie de acordul vecinilor pentru PFA?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Am nevoie de acordul vecinilor pentru PFA?

Buna seara,

Sunt inregistrata ca PFA - cu denumirea Cabinet de Psihoterapie. De curand m-am mutat in Bucuresti si am inchiriat un spatiu pentru cabinet. Imi mut activitatea din orasul C in Bucuresti .

Trebuie sa inregistrez contractul de inchiriere pe cabinet, si Asociatia imi spune ca am nevoie de acordul vecinilor. Ca PFA am nevoie de acest acord?

Cand m-am inregistrat in 2002 la Adm . Financiara , nu mi-a cerut nimeni acordul vecinilor.

Eu sunt PFA, nu societate comerciala si nu am personalitate juridica.

Poate sa-mi dea cineva informatii clare?

Va multumesc!

PS:

Am buletin in sectorul 6 iar spatiul este in sectorul 3.
De la Admin Financiara a sect 3 , unde ar trebui inregistrat contractul, mi-au spus ca trebuie sa mut activitatea acolo unde am buletinul, adica in sector 6.

Cel mai recent răspuns: igniter , utilizator 18:02, 14 Decembrie 2011
Buna,
Anul trecut am incercat sa ma fac si eu PFA si a trebuit sa merg la administrator si la vecini pentru semnaturi. Intre timp m-am razgandit si nu mi-am mai infiintat PFA-ul.
Recent mi-am infiintat SRL, in apartamentul unde domiciliez si am reluat povestea cu umblatul pe la vecini.
Dupa toata experienta asta pot sa-ti recomand sa te duci cu minim 3 semnaturi, de preferat la vecinii care sunt si proprietari, iar la chiriasi doar daca stii ca au contract de inchiriere. In general se cer semnaturile vecinilor afectati direct (2 vertical/2 orizontal). Eu am dus 3 orizontal si 1 vertical si a fost in regula. Nu cred ca sta nimeni sa verifice. Important e sa ai semnatura/stampila administratorului.

Daca nu primeam acordul vecinilor/administratiei eram pregatit sa-mi inchiriez sediu social in cabinetul unui avocat.

Iti urez mult noroc,
Stefan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere spatiu pfa laurasimona laurasimona Buna ziua, Sunt inregistrata ca PFA din 2002, in Craiova , si in 2010 mi-am schimbat numele si denumirea in Cabinet de .... ( nu dau nume ). Am facut un ... (vezi toată discuția)
Schimbarea domiciliului fiscal pentru pfa piatola piatola Am incercat sa imi schimb domiciliul fiscal ca traducator autorizat dintr-o localitate in alta (din TG Mures in Cluj) si pare sa fie foarte anevoios. ... (vezi toată discuția)
Firma srl dance4_lif3 dance4_lif3 Buna!As vrea sa stiu ce acte mi-ar trebuii pentru o firma SRL si daca pot preda dans fara sa am probleme si cat m-ar costa infiintarea firmei????va multumesc ... (vezi toată discuția)