avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare societate comerciala cu cod caen ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare societate comerciala cu cod caen "Asistenta in brokeraj"

Buna ziua,

Intentionez sa infiintez o societate comerciala ce doresc sa aibe ca domeniu principal de activitate "Activitate de asistenta in brokeraj". Din cate am inteles, acest cod CAEN este considerat de ONRC ca fiind unic, insa am inteles ca se poate obtine de la CSA o adresa care atesta ca acest cod CAEN nu este unic.

Aceasta adresa de la CSA are vreo valoare de orice fel incat sa schimbe unicitatea codului CAEN din punctul de vedere al ONRC ?

Va multumesc,
Andrei Rotariu

Alte discuții în legătură

Asistent boker in asigurari voxmaris voxmaris Ce conditii trebuie indeplinite pentru a infinta o firma avand activitatea de asistent broker in asigurari? Codul CAEN e 6622? (vezi toată discuția)
Intermedieri financiare si asigurari pe srl,exceptand broker de asigurari aallyah9 aallyah9 Buna ziua in ce conditii pot intermedia asigurari viata,non-viata, conform cod CAEN toata sectiunea K, pe un SRL? Firma are ca dom principal de activitate ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea asistentilor in brokeraj/ a agentilor in asigurari ellla_ ellla_ Va pun in discutie o problema de care m-am \"lovit\" : agentii si asistentii in brokeraj in asigurari, care pana acum ceva vreme se inregistrau ca PFI la ... (vezi toată discuția)