Buna seara!
Am citit articolul de lege ce se refera la plata retroactiva a indemnizatiei de crestere copii proveniti din sarcini multiple, eu fiind mama a doi baietei nascuti pe 20 aug.2005, si va spun sincer ca nu-mi vine sa cred.
De ce copii mei nu beneficiaza de acest drept? Cine a hotarat data de 01.01.2006?
Sunt atat e furioasa pe toate nedreptatile de zi cu zi dar cand este vorba despre copii mei pur si simplu imi vine sa urlu!!!!!
Nu pot face nimic pentru a indrepta aceasta nedreptate?
Va rog sa ma ajutati cu un sfat, ce pot face?
Va multumesc.
Data de 01.01.2006 este o data stabilita de legiuitor .. adica acel Guvern care a emis OUG nr.148/2005 .. data de 01.01.2006 este data de cand a intrat in vigoare aceasta OUG.
Nu vad ce s-ar putea face , intrucat si ICCJ a decis ca de la aceasta data sa se aplice retroactiv ...
Mutumesc pentru raspuns.
In primul rand va rog sa-mi scuzati "indretarea nedrepatii", cred ca din cauza nervilor, in al doilea rand, copii mei avand 3luni si 11 zile la data de 01.01.2006, nu este logic sa primesc indemnizatia pentru 1 an, 8 luni si 19 zile?
Chiar nu pot face nimic?
M-am si documentat intre timp si am vazut ca OUG nr.148/2005 a fost emis in noiembrie. Daca-i asa di 20 august si pana in noiembrie tb. sa primesc indemnizatie pentru doi copii?