avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatia retro activa
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatia retro activa

indemnizatia pentru copii retroactiva se da si din anul 2005 eu am 2 gemene si as vrea sa stiu ce sa fac
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:17, 19 Noiembrie 2011
drepturile prevazute de OUG nr. 148/2005 privind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului se pot acorda retroactiv parintilor care au avut copii nascuti din sarcini gemelare, de tripleti sau multipleti, intre 1 ianuarie 2006 - 17 iunie 2009.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...
mona_ramona98 a scris:

indemnizatia pentru copii retroactiva se da si din anul 2005 eu am 2 gemene si as vrea sa stiu ce sa fac

Nu se da retroactiv din 2005 , ci numai de la 01.01.2006 ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil retroactiva vicar vicar \"Conform formei initiale a OUG nr. 148/2005, concediul si indemnizatia lunara erau acordate doar pentru fiecare dintre primele 3 nasteri sau, dupa caz, pentru ... (vezi toată discuția)
Gemeni - solicitarea platii indemnizatiei retroactiv tunarumihaela tunarumihaela Am nascut gemeni in anul 1994.Conform deciziei ,eu pot sa beneficiez -daca dau in judecata-de banii pentru al doilea copil?Multumesc,Mihaela (vezi toată discuția)
Pot solicita si eu plata indemnizatiei pentru ccc retroactiv sau se acorda numai mamelor care au nascut gemeni? sanaor sanaor Buna ziua vreau sa va intreb daca cu noua lege beneficiez si eu de aceasta am avut inka o sarcina in perioada de crestere a copilului de 2 ani, si nu am primit ... (vezi toată discuția)