avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... consultatie in ceea ce priveste depunerea cartii de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

consultatie in ceea ce priveste depunerea cartii de munca

Consultatie..!
Dragii mei cei priceputi in ale legilor ,mai am o problema( nu ca pe celelalte le-am rezolvat),unde imi depun cartea de munca astfel incat sa imi achit asiguarile sociale,si daca aveti o idee de suma care trebuie sa o platesc?Nu pot beneficia de somaj din cauza deosebitilor domni care au fost in conducerea scolii la care am lucrat(vezi subiectul dezbatut )
Servici inca nu am gasit fiindca dupa 16 ani in invatamant cu greu ma pot adapta noilor cerinte ale pietei.Va doresc numai bine!
Cu mult drag ,desi nu va cunosc!
Cel mai recent răspuns: catanet , utilizator 13:19, 3 Octombrie 2008
Va multumesc din suflet ca imi sunteti aproape,pe mine ma inhiba toate aceste proceduri uneori de neinteles pentru mine!
Felicitari celor care au studii in aceste domenii..niciodata nu as fi fost in stare sa invat asa ceva!
Cu drag,,,Catanet,,!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract asigurare somaj suparattul suparattul Buna seara! Tatal meu (lacatus mecanic) este in a 12-a luna de somaj. Mai are un an pana la pensie. Poate incheia, in continuare, un contract de asigurare ... (vezi toată discuția)
Salutare ContSters363982 ContSters363982 Buna ziua, De 3 ani sunt in co. fara plata, am lucrat ca as. med. m-ar interesa daca dupa terminarea co as putea sa merg cu cartea de munca in continuare ... (vezi toată discuția)
Pot sa intru in somaj daca platesc cas-ul? Mona2003 Mona2003 Cum pot sa intru in somaj daca platesc CAS-ul (Contributia de Sanatate) ? Multumesc! (vezi toată discuția)