avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale dizolvare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

dizolvare firma

daca 2 asociati ai unui srl nu mai depun bilanturile contabile si pur si simplu renunta a se mai ingriji de firma , firma o desfiinteaza registrul comertului sau trebuieradiata cu ajutorul unui lichidator...
mentionez ca nu sunt bunuri bobile sau imobile la aceasta firma
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Simion Patrascu , Consilier juridic 07:24, 22 Noiembrie 2011
Se poate si intr-o varianta si in cealalta. In cazul in care solicitati dvs., se face o cerere la ORC, se platesc niste taxe, se publica in Monitorul Oficial si bineanteles se incheie un bilant de lichidare, vizat de un expert contabil. Si ORC poate cere din oficiu dizolvarea, conform Legii nr. 31/1990, republicata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere societati comerciale cblanaionita cblanaionita am un srl in brasov care in noile conditii fiscale nu mai poate functiona. am fost la onrc brsdov unde la informatii m-au repezit sustinand ca nu am ce cauta ... (vezi toată discuția)
Am un srl ce nu a functionat niciodata erdogan erdogan in 2002 am deschis un srl, nu a functionat niciodata, intre 2003-30.09.2006 a fost suspendat.De atunci nu am mai depus nici un formular pe nicaieri,sperand ca ... (vezi toată discuția)
Depunere bilant stegeran_b stegeran_b Am o firma suspendata din februarie 2010 pe care nu vreau sa o mai activez. daca nu depun bilanturile de acum inainte ce se intampla? o radiaza din oficiu daca ... (vezi toată discuția)