avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Competenta materiala curtea de apel Bucuresti
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Competenta materiala curtea de apel Bucuresti

Va deranjez cu o intrebare; e normal cu un proces comercial in faza de apel sa fie judecat de Sectia a VI -a Civila a Curtii de Apel Bucuresti si nu de sectia a VI-a Comerciala a Curtii de Apel? Vad ca sectia 6 civila nici macar nu are registratura...cel putin pe site..
Ultima modificare: Marți, 22 Noiembrie 2011
bob737, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 16:32, 22 Noiembrie 2011
nu mai exista sectii comerciale, toate au devenit civile datorita faptului ca de la 01.10.2011 nu mai exista diferenta intre civil si comercial. Toate raporturile juridice si implicit toate litigiile sunt civile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamantul e persoana fizica, paratul e persoana juridica Dascalu Camelia Raluca Dascalu Camelia Raluca Buna ziua am si eu o nelamurire si mi-ar prinde tare bine o parere. Reclamantul e o persoana fizica, paratul e o persoana juridica straina (este actionarul ... (vezi toată discuția)
Rezolutiune antecontract vanzare-cumparare/ cai de atac tudorioan tudorioan Parti in proces: reclamanta persoana juridica in contradictor cu persoana fizica pentru rezolutiune antecontract. Se admite cererea de rezolutiune cu obligatia ... (vezi toată discuția)
Legea 2/2013 - recurs iccj adrianef adrianef Am pe rol la ICCJ un recurs pe conflict de munca cu termen in martie 2013. Conform Capitolul III - Dispozitii tranzitorii si finale din Legea 2/2013Legea ... (vezi toată discuția)