avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

In urma intarzierilor platii ratelor la banca am primit notificare de executare silita de la un executor.La ce trebuie sa ma astept mai departe?Care sunt pasii pe care ii urmeaza acest proces in continuare?Mentionez ca al meu contract pentru credit de nevoi personale,cu garantii mobiliare si venituri,stipuleaza faptul ca este cu titlu executoriu!
Cel mai recent răspuns: mikky_9 , utilizator 10:23, 22 Noiembrie 2011
Daca nu achitati de buna voie este posibil sa va puna poprire pe salariu sau sa va scoata bunurile mobile la vanzare prin licitatie in vederea acoperirii creditului
care bunuri pot fi scoase la licitatie si cat din salar se poate opri?
Pot vinde prin licitatie oricate bunuri, pana la concurenta sumei de plata. Din salariu se poate popri 1/3 lunar.
multumesc tuturor pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita bunuri mobile marilin marilin Am un credit de nevoi personale fara garantii de aproximativ 5000 lei la care nu am platit ratele de 5 luni, sunt bugetar si de cand mi s-a micsorat salariul ... (vezi toată discuția)
Plata credit consum katea katea Cu ceva ani in urma am luat un credit de consum.Pana in momentul de fata am reusit sa platesc ratele acestui credit,dar acum nu mai reusesc sa platesc aceste ... (vezi toată discuția)