avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... conta ii
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

conta ii

pentru o i.i.neplatitoare de tva, la intocmirea nir-ului la pret furnizor trebuie introdusa pret unitar plus tva? eu am procedat asa dar nu-mi mai da valoarea facturii egala cu cea de pe nir
Cel mai recent răspuns: Carmen Jurubita , Contabil 11:09, 22 Noiembrie 2011
pentru firme neplatitoare de TVA, pe NIR pretul unitar la furnizor este inclusiv TVA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare nir la neplatitori tva vioviod vioviod Cum completez NIR-ul daca sunt neplatitor de Tva, iar furnizorul este platitor ( fireste factura lui are TVA)? La coloana 4 (pret unitar furnizor) adaug ... (vezi toată discuția)
Completare nir neplatitor de tva gabi.b gabi.b Pentru o intreprindere individala, neplatitoare de tva (comert articole imbracaminte) la care se tine contabilitatea in partida simpla am inteles ca formularul ... (vezi toată discuția)
Tva la factura sau la pretul intreg??? vasile15 vasile15 Cum se trece in NIR tva-ul?Eu sunt platitor de TVA si cumpar marfa fara tva...Eu in NIR cand il completez...pun tva-ul la 10 lei cat am dat pe produs sau pun ... (vezi toată discuția)