avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... curs-Proiect European
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

curs-Proiect European

m-am inscris la un curs finantat de Uniunea Europeana,firma respectiva care are la baza acest proiect a inceput ieri(21.11.2011) cursul teoretic care dureaza 5zile,iar cel practic ce dureaza 12zile inca nu se stie nimic clar cand incepe si unde se desfasoara, motiv ce m-a determinat sa ma retrag
astazi am luat legatura cu persoana careia i-am inmanat copiile dupa actele personale(CI,diploma,decizia de incetare a contractului de la fostul loc de munca) si i-am spus sa mi le restituie deoarece nu beneficiez de acest curs gratuit,raspunsul a fost unul negativ si anume ca ce e la dosar nu se mai poate retitui si ca sunt la Ministerul Muncii la Bucuresti
acum eu vin cu intrebarea "de unde va sti Minist.Muncii ca eu am renuntat la acest curs ? iar la finalul cursului nu ma trec cum ca am absolvit si eu,iar cei 500Ron nu-i opreste cineva din firma respectiva

E normal ca, copiile actelor mele sa nu mi se restituie?

Alte discuții în legătură

Curs finantat de ue my23 my23 m-am inscris la un curs finantat de Uniunea Europeana,firma respectiva care are la baza acest proiect a inceput ieri(21.11.2011) cursul teoretic care dureaza ... (vezi toată discuția)
Curs finantat de ue my23 my23 m-am inscris la un curs finantat de Uniunea Europeana,firma respectiva care are la baza acest proiect a inceput in data de 21.11.2011cursul teoretic care ... (vezi toată discuția)
În situaþia de mai jos pot sã fac un curs de recalificare gratuit? marianmihai marianmihai buna ziua!pe data de 31 martie,firma la care lucram si-a inchis activitatea.imediat am depus la ajofm un dosar de persoana in cautare de loc de munca si m-am ... (vezi toată discuția)