avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imbunatatiri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imbunatatiri

Proprietarul care mi-a facut buletin prin luare in spatiu(deci BI valabil 10 ani)vrea acum,dupa 5ani sa ma evacueze.Cum ma pot apara si recupera sumele investite pentru imbunatatiri,respectiv :ciment pe toata suprafata curtii, instalatie cu hidrofor,un WC din caramida in curte,echipat complet si cu faianta,gresie,plata facturilor de intretinere la zi,intretinerea casei(caldura ,vopsit acoperis din tabla,etc..)daca in calitate de pensionar gr.1 cu insotitor,nu imi pot permite financiar, acttionarea in judecata a proprietarului?

Alte discuții în legătură

Despagubire in natura in urma dezbaterii succesiunii si iesirea din indiviziune amot amot Reformulez, pentru castigarea spatiului si a timpului. In 1976 moare bunicul, care este mostenit de bunica , de fiul X din prima ... (vezi toată discuția)
Renovare apartament-reglementari Michaela2014 Michaela2014 Buna ziua, Doresc sa stiu obligatiile care se cuvin in relatia cu asociatia de bloc sau proprietarii sau terti, proprietarului care doreste sa isi aduca ... (vezi toată discuția)
Renovare - ore de liniste dragosm28 dragosm28 Buna ziua, voi renova un apartament si am anuntat printr-un afis la avizier. Administratorul a afisat si el un anunt prin care zice ca orele de liniste ... (vezi toată discuția)