Buna ziua.
In mare, problema care este, am depus actele pentru un credit, prin programul prima casa 4, la Raiffeisen, actele au fost acceptate, s-a semnat contractul de V-C, si urmeaza sa prezint intabularea, pentru ca vanzatorul sa-si primeasca banii.
Pentru intabulare, cerere a fost facuta de catre notariat, in baza conditiilor legii pentru programul prima casa 4, si banca NU ACCEPTA, NEVRAND SA PLATEASCA VANZATORULUI BANII STABILITI IN CONTRACTUL DE VANZARE CUMPARARE, PE DIVERSE MOTIVE (interpretari de continut), asa cum ziceam, s-a completat in intabulare conditiile stabilite de LEGE, prin care banca a fost de acord intrand in acest program.
Ce pot face in cazul de fata, de 2 ori, intabulara a fost respinsa, si nici cei de la notariat, nici cei de la intabulare nu mai au ce sa faca?
Astept sfatul vostru, mai ales ca este o situatie detul de tensionata! Mai ales, ca actele le-am facut printr-o agentie, care a vandut in acele blocuri mai multe apartamente prin programul prima casa, si nu au avut probleme cum am eu acum.
Multumesc mult.
Astept cu interes raspunsul vostru.
Cel mai recent răspuns:
fabbydesign , utilizator
14:16, 23 Noiembrie 2011