avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Facultatea de Drept primul an
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Facultatea de Drept primul an

Buna sunt la facultatea de drept in primul an sunt foarte speriata intial a fost bine dar ma inspaimanta...dati-mi va rog niste sfaturi este greu la examene?foarte mult de invatat ?cum este ?
Cel mai recent răspuns: denisa_ramona , utilizator 15:57, 3 Octombrie 2008
Este mult de invatat dar o sa va obisnuiti cu invatatul.

avocat Claudiu Lascoschi
e de invatat. dar in facultatea ... o mai dregi cum poti. mai faci o greseala. mai dai o restanta.
dar daca vrei sa profesezi si sa fii si un bun profesionist ... atunci sa vezi cat e de invatat.
foarte corect raspunsul lui gavril, facultatea o termina oricine, mai greu e dupa
sper sa fie bin,si sa ma descurc...cred ca este mai greu acum la inceput pana ma obisnuiesc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facultatea de drept, un viitor nesigur? Hazeleyes Hazeleyes Buna seara, imi doresc sa dau mai departe la Facultatea de drept din București, si desi, pe cat ma incita gândul, pe atat ma înspaimanta. Sunt dispusa sa ... (vezi toată discuția)
Facultate de drept...sau nu ?... ContSters57907 ContSters57907 In calitate de viitor absolvent de colegiu si viitor student, am citit marea maj. a subiectelor din acest forum ce mi-ar fi putut oferi informatii utile pt ... (vezi toată discuția)
Off...cu ce sa incep!un sfat ionutz16 ionutz16 vreau sa dau peste doi ani la inm si nu stiu ce sa invat mai intai #-ocivil,CPC,penalul sau CPP.o idee daca ma poate ajuta cineva.multumesc.:\"> (vezi toată discuția)