Către
MINISTRUL X
Subsemnatul/Subsemnata.....................................................................cu domiciliul/reşedinţa
în............................,str……....................,nr….....,bl….....,sc......,ap.......,sector…,judeţ………………
telefon fix…...................,mobil……………….,e-mail.........................,fax………………..,solicit
acordarea unei audienţe la…………………………………………………………………………….
Motivele acordării acesteia sunt următoarele (se descrie situaţia considerată de solicitant ca fiind nesatisfăcătoare în privinţa modalităţii de soluţionare a cererii, petiţiei, sesizării, plângerii,notificării):
......................................................................................................................................................
..................................................................................................................................................................
În sprijinul celor afirmate depun în copie următoarele acte:
.......................................................................................................(se vor anexa copii de pe
răspunsul/rile primit/e din partea autorităţii de supraveghere).
Faţă de cele de mai sus, vă rog să-mi aprobaţi acordarea unei audienţe.
Doresc să fiu informat cu privire la aprobarea cererii mele pe următoarele coordonate de
contact……………………………………………………. (se vor menţiona numerele de telefon,adresa de e-mail, etc. la care se doreşte contactarea cu celeritate a solicitantului).
Cerere este depusă personal/prin reprezentant................................(se vor menţiona datele de identificare ale acestuia).
Data…………………………. Semnătura
Drept contestatie
anemoni
buna ziua,
am o bunica care are 80 ani, are dementa mixta, nu mai gandeste, nu vorbeste.
in aceasta situatie daca dorim sa facem o contestatie, cine o ... (vezi toată discuția)