avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate model de cerere in audienta la ministru
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

model de cerere in audienta la ministru

poate sa ma ajute cineva cu un model de cerere de audienta solicitata, de un angajat al unui minister, ministrului ?
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 22:44, 22 Noiembrie 2011
Către
MINISTRUL X
Subsemnatul/Subsemnata.....................................................................cu domiciliul/reşedinţa
în............................,str……....................,nr….....,bl….....,sc......,ap.......,sector…,judeţ………………
telefon fix…...................,mobil……………….,e-mail.........................,fax………………..,solicit
acordarea unei audienţe la…………………………………………………………………………….
Motivele acordării acesteia sunt următoarele (se descrie situaţia considerată de solicitant ca fiind nesatisfăcătoare în privinţa modalităţii de soluţionare a cererii, petiţiei, sesizării, plângerii,notificării):
......................................................................................................................................................
..................................................................................................................................................................
În sprijinul celor afirmate depun în copie următoarele acte:
.......................................................................................................(se vor anexa copii de pe
răspunsul/rile primit/e din partea autorităţii de supraveghere).
Faţă de cele de mai sus, vă rog să-mi aprobaţi acordarea unei audienţe.
Doresc să fiu informat cu privire la aprobarea cererii mele pe următoarele coordonate de
contact……………………………………………………. (se vor menţiona numerele de telefon,adresa de e-mail, etc. la care se doreşte contactarea cu celeritate a solicitantului).
Cerere este depusă personal/prin reprezentant................................(se vor menţiona datele de identificare ale acestuia).
Data…………………………. Semnătura
Imi intemeiez prezenta pe dispozitiile art 51,52 din Constitutia Romaniei,lege fundamentala a statului de drept.

In incheierea cererii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model cerere apel dupa ncpc ce v-a fi depusa inainte de primirea hotararii complete si motivate a instantei de fond catalina.p catalina.p Doresc un model de declarare apel pt o cauza civila dupa NCPC ( nu cred ca ar fi mare diferenta ), inainte ca sa primesc /sa mi se comunice la domiciliu ... (vezi toată discuția)
Cerere scoatere din evidenta imobil ksimona ksimona Buna ziua, Am vandut un apartament si in momentul in care cumparatorul s-a dus sa depuna declaratia de impunere i s-a spus ca trebuie sa depun si eu o ... (vezi toată discuția)
Drept contestatie anemoni anemoni buna ziua, am o bunica care are 80 ani, are dementa mixta, nu mai gandeste, nu vorbeste. in aceasta situatie daca dorim sa facem o contestatie, cine o ... (vezi toată discuția)