avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Candidat pentru Consiliu Judetean
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Candidat pentru Consiliu Judetean

Buna,
Doresc sa ma interesez care ar fi conditiile sau legea prin care este reglementat conditiile de participare a unui candidat independent pentru functie de consilier in consiliu judetean a unui municipiu.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: micutu50 , utilizator 21:01, 24 Noiembrie 2011
Aveti informatii despre legea de baza nr. 67/2004 pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale si ultima ei modificare din acest an la adresa [ link extern ]
in aceasta lege gasesc si conditiile de participare la alegeri? ...

va multumesc frumos pentru raspuns

o zi placuta
am inca o intrebare ... un independent poate sa candideze pentru consiliu judetean? ...
Potrivit legii 64/2004 potrivit art 48 aliniatul (3) Nu se admit liste de candidati independenti pentru functia de consilier.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre conditiile participarii la alegerile locale 2016 ca independent nel14 nel14 As dori daca este in tema cineva sa-mi spuna ce conditii trebuie sa indeplineasca un candidat independent la alegerile locale 2016 ca ... (vezi toată discuția)
Alegerile locale 2012 - candidat independent la functia de primar Gheorghe Giura Gheorghe Giura Poate candida ca independent la functia de primar o persoana care nu are domicililul in localitate de cel putin 3 luni de zile? O persoana aflata pe lista de ... (vezi toată discuția)
Daca un candidat la functia de primar nu castiga poate deveni consilier local? nicusorilinca nicusorilinca buna ziua...intrebarea mea e simpla : daca un candidat la functia de primar, nu este declarat castigator, dar a intrunit un numar suficient de voturi pentru a ... (vezi toată discuția)