avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general servicii contabile
Discuție deschisă în Contabilitate în general

servicii contabile

buna ziua. as dori sa ma clarificati cu urmatoarele 2 probleme:
1. sora mea si-a deschis un cabinet stomatologic si mi-a dat sa-i tin eu contabilitatea. o sa-i depun declaratiile pe certificatul meu. nu o sa-mi dea bani pt acest lucru. trebuie totusi sa am un contract de servicii contabile incheiat cu ea? chiar daca remuneratia nu exista?
2. acceasi problema ca mai sus, doar ca de data asta ma plateste (mentionez ca firmele sunt ff mici si eu nu am SRL pe servicii contabile). eu ca persoana fizica ce fel de contract trebuie sa inchei cu cineva la care-i tin contabilitatea? conventie civila? si atunci se platesc si taxe...? este vreo alta varianta? cf noii legi se poate tine contabilitatea la firme cu CA de pana in 35.000 euro de orice persoana cu studii economice

Alte discuții în legătură

Pfa sau srl ale87 ale87 Buna ziua, un doctor stomatolog are deschis cabinet la sat pfa si ar dori sa isi deschida si in oras, insa este nu stie sub ce forma. O varianta ar fi sa faca ... (vezi toată discuția)
Evidenta contabila de catre absolvent studii superioare Lidana Lidana Buna ziua. Am nevoie de ajutor-am o neclaritate. Daca sunt absolventa de studii superioare contabilitate(facultate si master la ASE) sunt obligata cf Legii ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa economist irina.tranoiu irina.tranoiu Buna ziua, Am terminat ASE-ul, facultatea de contabilitate, am experienta 9 ani ca si economist, nu sunt membru CECCAR si as dori sa-mi deschid un pfa cod ... (vezi toată discuția)