avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Evidenta contabila de catre absolvent studii superioare
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Evidenta contabila de catre absolvent studii superioare

Buna ziua. Am nevoie de ajutor-am o neclaritate. Daca sunt absolventa de studii superioare contabilitate(facultate si master la ASE) sunt obligata cf Legii contabilitatii 82 actualizata 2011 sa tin contabilitatea firmelor cu C.A: sub 35.000 Euro pe baza unei conventii civile doar in partida simpla?(Articolele 10.3^1 si 5.1^1) Nu am voie sa tin contabilitatea si normal- in partida dubla? Ce se intampla in cazul asociatilor-ONG? Cum trebuie tinuta evidenta contabila in cazul meu?
Cel mai recent răspuns: claudiaP , utilizator 19:34, 31 August 2011
Aveti voie sa tineti evidenta tuturor firmelor, chiar si la cele peste 35.000 euro (la acestea ati putea sa va treceti sef contabil, director economic, pesoana desemnata).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ong - contabil teodorpopa62 teodorpopa62 cum poate fi tinuta activitatea financiara a unui ong? e nevoie de personal calificat? (vezi toată discuția)
Oug nr. 37/2011 marius1975_2 marius1975_2 Ce schimbari aduce aceasta ordonanta pentru un PFA? Pe hotnews.ro am citit urmatoarele: \" * Persoanele ce in exercitiul financiar precedent au inregistrat ... (vezi toată discuția)
Aviz de insotire a marfii serbanramona82 serbanramona82 am un aviz de insotire a marfii, la un ambalaj tuborg , este in custodie, cum le tin evidenta in contabilitate? ce inregistrare fac? Multumesc (vezi toată discuția)