avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Drepturi de autor
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Drepturi de autor

Buna ziua,
am si eu o intrebare legata de drepturile de autor. Imi outeti spune care sunt exact cheltuielile (taxe, impozite, contributii), atat care revin prestatorului( "angajat") cat si beneficiarului ("angajator"). Luand o suma concreta de 1000 lei, cat si ce plateste beneficiarul ("angajator") si cat prestatorul angajat.

Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Cine plateste 16% la drepturi de autor? anmarr anmarr situatia este urmatoarea: eu- p.f. am incheiat un contract de drepturi de autor cu o societate, negociind suma pe care tb sa o primesc in urma serviciilor ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri functionare pfa mircea101 mircea101 Buna seara Angajatorul (SRL) mi-a propus sa colaboram prin PFA ... pe langa faptul ca toata chestia presupune niste costuri (cam mari din pct meu de vedere) ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor pensionara dianamaria12 dianamaria12 Buna ziua, As dori sa stiu ce taxe trebuie sa platesc daca sunt pensionata la limita de varsta si as dori sa lucrez cu drepturi de autor. Ce suma de bani mi ... (vezi toată discuția)