avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1225 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata cu ora in invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata cu ora in invatamant

In Legea 128/2007 Statutul Personalului didactic , scria ca posturile temporar vacante ( deci si in cazul in care cadrul didactic este in CM ) pot fi ocupate prin PO. Deci profesorii care suplineau un profesor bolnav era platit cu PO, din prima zi de boala. Acum L 128 a fost abrogata, si in Statutul personalului didactic NOU, nu m ai scrie nimic de acest aspect. Intrebare: Pot fi platiti profesorii care suplinesc un profesor bolnav prin PO din 1-a zi de absenta, sau numai din a 5-a zi, cand boala este platita de cas?

Alte discuții în legătură

Sporul de vechime lili35_escu lili35_escu Am absolvit facultatea de filologie in 1980.Am lucrat : 1. 1 sept 1980-31oct 1985 ca profesor in inv. 2. 1 noi 1985- 29 iulie 1997 traducator (in ... (vezi toată discuția)
Vechime recunoscuta in invatamant dupa pensionarea de invaliditate ContSters201030 ContSters201030 Sunt profesor titular si am fost pensionata medical timp de trei ani, perioada in care am avut catedra rezervata. art. 140 din Legea 128- Statutul cadrelor ... (vezi toată discuția)
Profesorii au statut de functionari publici? STAN MIHAELA STAN MIHAELA Vreau sa intreb daca profesorii au statutul de functionar public ? (vezi toată discuția)