avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt

Am avut diverse scule si materiale in casa patronului meu, la subsol. Le/am lasat acolo la sfatul dumnealui. Daca au fost furate, exista posibilitatea recuperarii lor de la patron?
Cel mai recent răspuns: saandyf , utilizator 17:19, 23 Noiembrie 2011
"sfatul" nu are relevanta juridica. Faptul ca dvs ati lasat acolo acele materiale, se subintelege ca le-ati lasat de buna voie. Nu vad o posibilitate legala de a va indrepta cu actiune impotriva patronului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Superficie geogeorge geogeorge daca cineva si-a construit o casa pe terenul altuia,si proprietarul terenului nu s-a impotrivit la aceasta(sunt rude),iar ulterior proprietarul doreste sa ... (vezi toată discuția)
Intrat la apa fara nici o vina marian1973_bc marian1973_bc Buna ziua! Ma numesc Marian, si am o firma de prestari servicii - instalatii. Fac asta din 2000. De curand am fost solicitat de cineva, cu firma de ... (vezi toată discuția)
Sesizare garda financiara Lulica Lulica Buna ziua. Am nevoie de un sfat din partea dvs. De mai bine de 5 ani sunt intr-un litigiu cu o societate comerciala, mai bine zis cu patronul ei. Cunosc ... (vezi toată discuția)