avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Se poate limita cantitatea comandata?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Se poate limita cantitatea comandata?

Eu am un contract de vanzare-cumparare cu o firma cunoscuta, Noi putem stipula in contract ca vrem sa limitam cantitatile comandate? Nu vrem sa ajungem in situatia ca clientul sa comande marfa de sute de mii de RON fara sa vanda (mai ales ca e cu plata la vanzare).
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:03, 23 Noiembrie 2011
Da. Treaba asta se negociaza intre parti.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notarul m-a inselat. a facut act aditional fara valoare la promisiunea ... Zaharia2020 Zaharia2020 notarul m-a inselat. a facut act aditional fara valoare la promisiunea initiala si nu la contractul de vanzare cumparare final. Ce autoritate controleaza ... (vezi toată discuția)
Drepturile consumatorului AnamariaRosca AnamariaRosca Buna ziua! Am avut de-a face cu o situatie neplacuta si am nevoie de o parere obiectiva. In urma cu aproximativ o luna am cumparat materiale de constructii ... (vezi toată discuția)
Temei legal avans bijulica bijulica Buna ziua, doresc sa va adresez o intrebare referitoare la temeiul legal al avansului acordat de catre cumparator - fie el pj sau pf- in vederea executarii ... (vezi toată discuția)