in urma cu doua saptamani am fost informata de catre AMOFM Buc sect6 ca in baza de calcul a indemnizatiei de somaj nu intra si salariile pe care le am primit la incetarea contractului de munca{cu acordul ambelor parti fara drept de somaj} ,indemnizatie pe care am primit o 9 luni cu aceste salarii, am facut contestatie la juridicul AMOFM si am fost indrumata sa fac contestatie si la Tribunalul Buc pentru oprirea executarii silite ,prin ordonanta presedintiala.am depus contestatia astazi si mi a dat termen pe 26 04 2013!Intrebarea mea este: se va emite ordonanta privind executarea sau astept pana in 2013?
mentionez ca cei de la somaj mi au recalculat deja indemnizatia si au oprit si o treime din luna octombie, fara sa astepte sa treaca termenul legal de 15 zile in care trebuia sa restitui suma stabilita.
multumesc pt raspuns
puteti depune la judecatorie contestatie la executare deoarece vi s-a pus poprire pe indemnizatia de somaj sau avand in vedere ca ati solicitat la tribunal anularea deciziei emise de AFOM puteti cere pe cale de ordonanta presedintiala suspendarea executarii deciziei pana la solutionarea contestatiei
depuneti separat cerere de suspendare a executarii dispoziţiilor deciziei anofm nr......pană la solutionarea definitiva si irevocabila a dosarului de fond nr. ...........al Tribunalului Bucuresti
Termen contestatie
krista56
Am depus contestatie la decizia ANOFM prin care imi cere inapoi o parte din banii de somaj ca fiind necuveniti si am primit termen in martie 2013. Decizia are ... (vezi toată discuția)