avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Compensare chirie ANL cu bransament gaz
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Compensare chirie ANL cu bransament gaz

Chiriasii ANL au suportat financiar bransamentul si instalatia de gaz la blocul ANL. Facturile si chitantele sunt pe persoana fizica, adica pe numele chiriasilor.
Ce solutii are primaria, Consiliul Local ca sa compenseze aceste costuri cu plata chiriei?
1. un act aditional la contract de preluare de catre UAT a retelei si bransamentului?
2. refacerea facturilor pe numele primariei de catre firma care a realizat lucrarile?
Va rog mult indicati-mi macar ce lege sa studiez sau indicati-mi niste precedente.
Mona Calciu
Cel mai recent răspuns: Simion Patrascu , Consilier juridic 10:42, 4 Decembrie 2011
Aveti acordul proprietarului (primariei) pentru realizarea acordului? Faceti o cerere in acest sens la primarie. Probabil se va dezbate in consiliul local si se va hotari o varianta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuiesc intr-o locuinta sociala al carei proprietar este consiliul ... imacandi imacandi locuiesc intr-o locuinta sociala al carei proprietar este Consiliul Local .DIn urma falimentului regiei locale de termoficare am solicitat primariei o solutie ... (vezi toată discuția)
Facturarea gazelor pentru chiriasii anl negulescunik negulescunik Locuiesc cu chirie intr-in imobil anl cu centrala de scara. cONTRACTUL PENTRU GAZE ESTE PE NUMELE PRIMARIEI -persoana juridica si defalcarea pt plata la comun ... (vezi toată discuția)
Cine plateste racordarea la utilitati pt un anl nou construit? MCA2014 MCA2014 Buna ziua. Sa va spun povestea a 3 blocuri ANL respectiv a chiriasilor din ele. Dupa lungi asteptari, s-au repartizat 3 blocuri anl adica 42 apartamente. Sunt ... (vezi toată discuția)