avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... UN ALT MOD DE A PLATI PREJUDICIUL ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

UN ALT MOD DE A PLATI PREJUDICIUL ?

solutie: instanta, prin încheierea nr. 21/26.01.2011, ADMITE plângerea formulata de petenta S.C. ........... S.R.L. Retine cauza spre judecare si dispune punerea în miscare a actiunii, urmând ca inculpatul ......... sa fie cercetat pentru savârsirea infractiunii de delapidare, prev. de art. 215 indice 1 alin. 1 Cod penal. Cheltuielile judiciare ramân în sarcina statului. Pronuntata în sedinta publica azi, 26.01.2011.
01/03/2011 Încheiere
Solutie: s-a admis cererea de abtinere formulata de d-ul judecator .............
04/04/2011 Amâna cauza
Solutie: Se emite mandat de aducere pe numele inculpatului ........... Amâna judecarea cauzei, acordând termen de judecata la 23 mai 2011, pentru când se citeaza partile lipsa. Pronuntata în sedinta publica de azi, 04 aprilie 2011.
23/05/2011 Amâna cauza
Solutie: Se emite mandat de aducere pe numele inculpatului ........... Amâna judecarea cauzei, acordând termen de judecata la 13 iunie 2011, pentru când se citeaza partile lipsa. Pronuntata în sedinta publica de azi, 23 mai 2011.
13/06/2011 Amâna cauza
Solutie: Mentine jurnalul ultimei încheieri. Se emite mandat de aducere pe numele inculpatului .......... Amâna judecarea cauzei, acordând termen de judecata la 29 august 2011, pentru când se citeaza partile lipsa. Pronuntata în sedinta publica de azi, 13 iunie 2011.
29/08/2011 Amâna cauza
Solutie: termen acordat la cererea aparatorului inculpatului,fiind în concediu de odihna. -se va cita inculpatul cu citatie si mandat de aducere.
03/10/2011 Amâna cauza
Solutie: termen acordat în vederea posibilitatii prezentarii inculpatului spre a fi audiat.
14/11/2011 Amâna cauza
Solutie: termen acordat în vederea îndeplinirii în mod legal a procedurii de citare cu partea vatamata.
12/12/2011 #-o ......................................Buna, intrebarea mea este cum as putea sa platesc prejudiciul care este de (10 mil. in bani vechi) deoarece tot se amana procesul pana la un infinit,in cazul meu as putea sa iau legatura personal cu firma la care trebue sa platesc prejudiciul? am numarul de telefon, email, fax,deci am posibilitatea...Avocata imi spune sa nu mi fac probleme.Am uitat sa specific ca eu sunt de 2 ani in italia si as vrea sa trimit banii .......va rog sa ma sfatuiti ce sa fac ....VA MULTUMESC CU M ULT RESPECT SI MA BUCUR CA EXISTA ACEST SITE :)
Cel mai recent răspuns: kayaandrey , utilizator 23:24, 24 Noiembrie 2011
Imi pare rau ca trebuie sa spun ca unii colegi sunt total pe dinafara in ceea ce priveste dreptul dar ma rog.
Achitarea prejudiciului pana la sfarsitul anului acesta daca se facea in prima Instanta se aplica sanctiunea uneei amenzi adminsitrative. Bineinteles ca putei achita prtejudiciul prin consemnare la CEC a sumelor datorate partii vatamate si recipsa se depune la Instanta de judecata.
In aceste conditii putei beneficia de o pedeapasa mult redusa chiar de amenda.
O seara buna!
Nu va faceti probleme, puteti plati prejudiciul oricand in cursul procesului penal. Din cate inteleg, dumneavoastra va recunoasteti vinovatia si doriti sa achitati prejudiciul. In aceasta situatie chiar ar fi in beneficiul dumneavoastra sa achitati in timpul judecatii, pentru ca beneficiati de circumstante atenuante si o sa primiti o pedeapsa orientata catre minimul special prevazut de lege. O seara placuta.
Fie la CEC cum v-a sfatuit distinsul meu coleg fie direct in contul firmei.
M-am referit ca pana in octombrie parca anula asta, m-am referit la Decizia Curtii Constitutionale privind prevederile art 74 ind. 1 Cod Penal.
Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri....dar nu prea am inteles ce vrea sa spuneti prin (o pedeapsa orientata catre minimul special prevazut de lege) si daca am inteles bine? As putea sa i-au legatura cu firma cutare si sa spun cum ca asa vrea sa achit prejudiciul


Alte discuții în legătură

Ce inseamna urmatoarea decizie? mulțumesc ! pentru săvârşirea ... Alex Bucur Alex Bucur Ce inseamna urmatoarea decizie? Mulțumesc ! pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, prevăzută de art. ... (vezi toată discuția)
Recidiva csikimonica csikimonica A recidivat cu alcoolul in periada eliberarii conditionate iar acum a primit 1 an si 6 luni plus 2 ani si 6 luni anterioara. Munca in folosul comunitatii oe ... (vezi toată discuția)
Cai de atac Ghimbovschi Ghimbovschi Solutie: din lipsă de timp pentru deliberare, amână pronunţarea. 15/11/2011 Achitare Solutie: În baza art.11 pct.2 litera a Cod procedură penală ... (vezi toată discuția)