avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... schimbare c.n.p pe permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

schimbare c.n.p pe permis auto

buna ziua,sunt strain cu rezidenta in romania,am obtinut permis de conducere aici de 2 ani,e scris in el datele mele si un cod numeric care e luat de autoritati romane,acum am schimbat actele aici si au scris in actele mele alt c.n.p ,sunt derutat stiu ca c.n.p nu se schimba,poate la straini e alt ceva dar acum ce fac ma duc la politie si anunt ca s-a schimbat c.n.p meu sau daca celealte date sunt la fel las asa,si nu stiu procedura daca trebuie schimbat permisul aduc toate actele ca la examen auto sau e suficient permisul meu de sedere nou unde e scris c.n.p modificat.si daca merg asa care e amenda.va multumesc
Cel mai recent răspuns: ovi_pov , utilizator 17:30, 30 Noiembrie 2008
Poate au gresit C.N.P. - ul in momentul in care ati schimbat actele!
nu,m-am interesat sunt si alti ca mine,au schimbat ultime 6 numere
va rog sa imi spune daca ai rezolvat cu permisul.si in ce oras sunteti ,trebuie sa fie rezolvare e ciudat ce se intampla poate ne ajuta un avocat?
fii atent,daca ai luat permis de sedere permanent iti da alt c.n.p ,asa ca tot nu scapi de durerea de cap ,si probleme e lipsa de informatii,la tine cred ca ai avut ca mine alt cnp si s-a schimbat ,apropo daca ai contract de munca si ai platit asigurarile vezi ce cnp ai scris acolo,,,,,,,,,,,trebuie sa rezolve cumva ,n-ai un avocat?
in sfarsit am luat permisul nou tip euro. in el nu se scrie adresa...pentru noi cu c.n.p modificat trebuie sa schimbam cnp in permisul veche la inceput de unde a fost emis pe urma facem cel nou,ghinion pentru cine se muta intre orase la distanta o sa dureze ceva la cum merg lucruri.

Alte discuții în legătură

C.n.p modificat amr amr buna ziua,eu sunt strain rezident in romania .am avut un c.n.p dat de autoritati romane care a fost schimbat acum cu alt c.n.p cand am schimbat adresa .acum ce ... (vezi toată discuția)
Schimbare cnp otonel otonel Salutare la toata lumea Am si eu o problema ,nu stiu cum de s-a nimerit sa mi se intample mie ca am inteles ca sunt catva in tara la fel ca mine Problema ... (vezi toată discuția)
Sedere legala attia123 attia123 buna ziua,sunt strain rezident in romania de 12 ani.problema este cand am obtinut dreptul de sedere permanenta am schimbat adresa si judetul si la imigrari cu ... (vezi toată discuția)