avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Sedere legala
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Sedere legala

buna ziua,sunt strain rezident in romania de 12 ani.problema este cand am obtinut dreptul de sedere permanenta am schimbat adresa si judetul si la imigrari cu acte noi au schimbat c.n.p ul meu veche care este dat tot de la imigrari cand aveam permis de sedere temporar aveam alt c.n.p.am fost in bucuresti si acum locuiesc in iflov.va intreb dece au schimbat cnp si cum fac cu acte .abia am putut schimba permisul de conducere cu cnpul nou.,,,si daca cer adeverinta cu periade legala in romania o sa apara totul sau trebuie sa ma duc la fiecare judet si cer separat cand am fost la ei ca ma gandesc daca s a schimbat cnp ul poate nu apare totul pe calculator sau poate au alte metode de monitorizare afara de cnp,,,ca trebuie adeverinta cu perioade de sedere continua pt, cetateneie romana si sper sa nu fie deficil ca de la ghiseu nu am raspunsuri,,,,si intrebare principala dece dupa 8 ani m au schimbat cnp ul ,multumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:38, 21 Decembrie 2014
Nu puteati sa primiti CNP decat daca ati solicitat si primit cetatenia romana. CNP ul despre care vorbiti dvs. din permisul de sedere este un nr. de identitficare care este firesc sa fie schimbat deoarece si statutul dvs. s-a schimbat priminf un permis de sedere permanent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta sedere amrrr amrrr buna ziua,sunt strain rezident permanent in romania,intre timp am devenit si apatrid,am schimbat si domiciliu,,alt judet,acum vreau sa pun acte pentru ... (vezi toată discuția)
Schimbare c.n.p pe permis auto amr amr buna ziua,sunt strain cu rezidenta in romania,am obtinut permis de conducere aici de 2 ani,e scris in el datele mele si un cod numeric care e luat de ... (vezi toată discuția)
Rezident permanent mitrache_v mitrache_v Buna ziua! Va rog sa ma ajutai si pe mine in urmatoarea situatie. Cum se poate dobandi statutul de r[b]ezident permanent[/b] pe teritoriul Romaniei? Mai exact, ... (vezi toată discuția)