avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... adeverinta sedere
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

adeverinta sedere

buna ziua,sunt strain rezident permanent in romania,intre timp am devenit si apatrid,am schimbat si domiciliu,,alt judet,acum vreau sa pun acte pentru cetatenie,problema este ca trebuie adeverinta cu ultimi 8 ani cu sedere contiua in tara,am fost la o.r.i ilfov care spun ca apar la ei de 2 ani de cand m-am mutat aici in acest judet,ce sa fac? nu e normal sa apare la ei de cand stau in romania de cand am venit in tara,poate din cauza ca a fost schimbata cetatenie mea adica am devenit apatrid nu mai gasesc pe mine in acte veche,a fost schimbat si c.n.p intre timp.sau nu conteaza ei cauta dupa nume sau data de nastere,nu stiu unde ma duc sa iau o singura adeverinta cu toate perioadele de sedere in tara.,.va rog un sfat,,,multumesc
Cel mai recent răspuns: Oana Mitran-costache , Avocat 07:02, 2 Noiembrie 2010
vedeti daca va mai incadrati in conditiile de acordare a cetateniei romane, avand in vedere faptul ca sunteti apatrid.
dovada sederii o puteti face cu viza de intrare in Romania si cu permisul de sedere primit.
insa cel mai bine ar fi sa va angajati un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sedere legala amr8elias amr8elias buna ziua,sunt strain rezident in romania,locuiesc de 10 ani in tara,problema este ca acum 1 an s-a schimbat cetatenie mea eram din palestina acum sunt ... (vezi toată discuția)
Sedere legala attia123 attia123 buna ziua,sunt strain rezident in romania de 12 ani.problema este cand am obtinut dreptul de sedere permanenta am schimbat adresa si judetul si la imigrari cu ... (vezi toată discuția)
Permis nou amr8elias amr8elias buna ziua,sunt strain rezident in romania,am permis romanesc de 2 ani tip nou,acum in actele mele de sedere in tara s-a schimbat cetatenie ,am devenit apatrid ... (vezi toată discuția)