avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis nou
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis nou

buna ziua,sunt strain rezident in romania,am permis romanesc de 2 ani tip nou,acum in actele mele de sedere in tara s-a schimbat cetatenie ,am devenit apatrid in rest este la fel nume si c.n.p.,,,in permis de conducere nu este scrisa cetatenie doar in permise de tip vech scria cetatenie jos langa cnp,,va intreb daca trebuie informata directia de eliberare permise sau nu ca am schimbat cetatenie sau astept cand expira ,,,mie teama sa nu scimba statul meu de posesor permis romanesc si ma pune sa fac alt examen dar ma indoiesc ca doar tot eu sunt,,,,in rest nume adresa totul este ok.....va multumesc anticipat:D
Cel mai recent răspuns: amr8elias , utilizator 09:22, 13 Ianuarie 2011
nici un raspuns,,de fapt ma intereseaza sa nu imi anuleaza permisul meu actual,sau ceva de genul asta,ca nu mai am cetatenie unei tari,multumesc
Daca aveti domiciliul stabil sau resedinta pe teritoriul acestei tari,nu este importanta cetatenia.
In al doilea rand prmisul de conducere l-ati luat ca urmare a unui examen pe care nimeni nu il poate anula,daca acesta s-a desfasurat in conditiile legii.
da ,sunt stabilit aici,multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta sedere amrrr amrrr buna ziua,sunt strain rezident permanent in romania,intre timp am devenit si apatrid,am schimbat si domiciliu,,alt judet,acum vreau sa pun acte pentru ... (vezi toată discuția)
Schimbare c.n.p pe permis auto amr amr buna ziua,sunt strain cu rezidenta in romania,am obtinut permis de conducere aici de 2 ani,e scris in el datele mele si un cod numeric care e luat de ... (vezi toată discuția)
Viza dawoodyad dawoodyad sunt casatorita de 3 ani cu cetatean pakistanez are carte de rezidenta in cipru si certificat de casatorie din romania am fost impreuna in romania anul trecut ... (vezi toată discuția)